Mi az a TEEG?
A TEEG matricád/ kártyád (továbbiakban matrica vagy címke) nem más, mint egy digitális kuponfüzet, benne akciókkal, kedvezményekkel, garantált ajándékokkal, melyeket már számos TEEG ponton igénybe vehetsz. Gyűjtsd a pontokat a nyereményekért, vásárolj kedvezményesen a TEEG matricáddal, vagy jelentkezz be a kedvenc TEEG pontodra! Regisztrált felhasználóink feliratkozhatnak hírlevél szolgáltatásunkra, hogy azonnal értesüljenek a legfrissebb kedvezményekről.
Mire használhatom a TEEG matricámat?
A TEEG matricával azonnali ajándékokhoz, kedvezményekhez lehet jutni Partnereinknél, illetve az aktuális nyereményjátékok feltételei mellett sorsolásokon lehet vele részt venni.
Hogyan kaphatok TEEG matricát?
Kérj egyedi TEEG matricát TEEG Pontjaink valamelyikénél és regisztrálj helyben, vagy később online a www.teeg.hu oldalon. Nagyon fontos, hogy regisztrációdat követően add hozzá a matricád egyedi TEEG címke aktiváló kódját TEEG profilodhoz, hogy a továbbiakban minden TEEG érintésedkor azonosíthassunk Téged, és igénybe vehesd kedvezményeinket.
Hogyan tudom megváltoztatni a jelszavamat?
Elsőként kérjük, hogy jelentkezz be meglévő felhasználóneveddel és jelszavaddal. Ezt követően kattints a jobb oldali menüsorban található Beállítások menüpontra. A menüponton belül, a jobb oldalon látható névjegyben találsz négy szerkeszthető pontot. Ezek a Jelszó változatása, a Profilkép cseréje, az Elveszett címke, illetve a TEEG címke aktiválása pontok. Itt kattints a Jelszó változtatása linkre. Add meg régi jelszavad, majd az új jelszavadat kétszer, és kattints az Ok gombra.
Hogyan tudom aktiválni a címkémet?
Elsőként kérjük, hogy jelentkezz be meglévő felhasználóneveddel és jelszavaddal. Ezt követően kattints a jobb oldali menüsorban található Beállítások menüpontra. A menüponton belül, a jobb oldalon látható névjegyben találsz négy szerkeszthető pontot. Ezek a Jelszó változatása, a Profilkép cseréje, az Elveszett címke, illetve a TEEG címke aktiválása pontok. Kérjük, hogy kattints a TEEG címke aktiválás feliratra, majd a Kódod sorba írd be a címkéd hátulján található kódot. Ha elakadtál, az egeredet irányítsd a TEEG címke aktiválás feliratra, ahol további képes segítséget is találsz.
Mi az a TEEG címke aktiváló kód és miért van rá szükség?
A Teeg címke aktiváló kód a TEEG matricához tartozó egyedi azonosítószám. Minden címkéhez tartozik egy ilyen azonosító szám. Azért van rá szükség, mert ezzel kötjük össze a felhasználó email címét a TEEG címkével, és ez alapján azonosítjuk őt. Egy email címhez csak egy címkét lehet hozzárendelni. A visszaélések elkerülése céljából nincs arra sem lehetőség, hogy egy címkéhez több email címet/ TEEG profilt rendeljünk hozzá, mert egy címkének csak egy email azonosítója, és ezáltal egy tulajdonosa lehet.
Hogyan regisztrálhatok?
Regisztrálj valamelyik Partnerünknél, vagy válaszd az online regisztráció lehetőségét. Ehhez lépj be a www.teeg.hu oldalra, és kattints a "Regisztrálj" gombra. Itt a "Teeg címke aktiváló kód" -hoz szükséges beírni a TEEG matrica hátoldalán található számsort, ezzel összekapcsolódik a regisztráció a kártyával.
Kik a TEEG Partnerek?
A TEEG Partnerek azok a TEEG Pontok, akik már csatlakoztak a TEEG hálózatához.
Hogyan vehetek igénybe kedvezményeket?
1. Szerezd be a TEEG matricád, és regisztrálj be a TEEG rendszerébe. 2. Ha megtetszett egy ajánlat, keresd fel az ajánlatot biztosító Partnerünket a helyszínen, érintsd TEEG matricádat a helyszínen lévő TEEG terminálok valamelyikéhez, és vedd igénybe a kedvezményt vagy jelentkezz be. 3. Ezzel máris jogosult vagy a kedvezmények vagy azonnali ajándékok egyikére! Teljesítsd az aktuális promócióhoz szükséges feltételeket (pl. regisztráció, bejelentkezés, pontgyűjtés, vásárlás) és máris Tiéd a kedvezmény.
Milyen kedvezményeket vehetek igénybe?
Az aktuális kedvezmények felől érdeklődj mindig TEEG Partnerünknél, iratkozz fel hírlevelünkre a Beállítások menüpontban, vagy böngéssz ITT a weboldalon.
Hogyan iratkozhatok fel a hírlevélre?
1. Lépj be a www.teeg.hu weboldalra a meglévő felhasználóneveddel és jelszavaddal. 2. A profilodnál jobb oldalon megtalálod a Beállítások menüpontot. Kattints erre. 3. A Beállítások menüponton belül görgess le az oldal alján található Értesítések menüponthoz. 4. Itt jelöld be a 3. pontot: Küldj e-mailt, ha egy hely személyre szóló ajánlatot kínál!
Mit kell tennem, ha elvesztettem a matricámat?
1. Lépj be a www.teeg.hu weboldalra a meglévő felhasználóneveddel és jelszavaddal. 2. A profilodnál jobb oldalon megtalálod a Beállítások menüpontot. Kattints erre. 3. A Beállítások menüponton belül, szintén a jobb oldalon kattints a TEEG címke aktiválás linkre. 4. Írd be az új matricád - amelyet a TEEG Partnereknél kérhetsz - hátulján lévő kódot az üres mezőbe, majd kattints az OK gombra. 5. Ezt követően megjelenik a Sikeres aktiválás felirat, és megkezdheted az új matricád használatát. Korábbi egyenleged, pontjaid automatikusan az új matricádhoz rendelődnek hozzá, így nem szükséges letiltani a régi matricádat.
Mik azok a TEEG aktivitások?
TEEG aktivitásnak számít minden érvényes TEEG érintés, mely a jelenleg aktív TEEG pontok valamelyikénél történik. Érintéskor aktiválhatod regisztrációdat, beválthatsz kedvezményt, bejelentkezhetsz, vagy kedvelhetsz egy helyet.
Mit tegyek, ha nem jelenik meg a TEEG aktivitásom a Facebook falamon?
Ha azt tapasztalod, hogy nem jelenik meg a TEEG aktivitásod a Facebook faladon, akkor a következőket teheted: 1. Lépj be a www.teeg.hu weboldalra a meglévő felhasználóneveddel és jelszavaddal. 2. A profilodnál jobb oldalon megtalálod a Beállítások menüpontot. Kattints erre. 3. Az Adatvédelmi beállításoknál engedélyezd az 1. pontban található „A barátaim láthatják a Facebook/Twitter hivatkozásaimat a profilomon” menüpontot 5. Majd a Beállítások menüponton belül görgess le a Facebook profil beállítások menüponthoz 4. Itt ha még nincs összekötve a fiókod, akkor kösd össze a neved mellett található Összekötés linkre kattintva 5. Ha már összekötötted, akkor frissítsd azt: Válaszd szét a linkre kattintva, majd kösd össze újra 6. Ezt követően engedélyezd az 1. pontban található Írd ki az üzenőfalamra: „A hely nevét és az ajánlatot, amit igénybe vettem” menüpontot 7. Kész vagy!
További kérdésed van?
Írj nekünk a teeg@teeg.hu email címre!